Geluksarmband

Hoe het werkt
Je start met een leeg kettinkje en zakje losse kraaltjes. Iedere keer wanneer je iets doet wat je gelukkig maakt, beloon je jezelf met een kraaltje. Zo wordt je armband steeds voller en jij steeds gelukkiger.

De geluksarmband werkt met je intuïtie. Die weet precies wat je nodig hebt, waar je dat kan vinden en wanneer je het hebt gevonden. We vergeten alleen vaak naar onze intuïtie te luisteren. Deze armband helpt je om dat weer te doen. Wie naar z’n intuïtie luistert vindt vanzelf het geluk dat hij zoekt.

Hier lees je verschillende voorbeelden en handige tips over hoe je het armbandje kan gebruiken. 


Bestellen 
Wanneer je het geluksarmbandje besteld krijg je twee kleine plastic zakjes met een uitleg thuis gestuurd. De zakjes kun je makkelijk in je portemonnee of handtas kwijt. In eentje zitten de kraaltjes, in de ander het kettinkje.

Helaas zijn de armbandjes op dit moment uitverkocht! 2 opmerkingen:

  1. Hi, wat een leuk idee dit armbandje. Komen ze wel weer of zijn ze definitief uitverkocht?
    Groetjes Annelies

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Annelies, dank voor je reactie! Ik ben alleen bang dat ik je moet teleurstellen, op dit moment heb ik niet de tijd om ze weer te kopen en maken. Maar misschien kun je het zelf doen? Wat ook een leuk alternatief kan zijn: http://zigzaggerblog.wordpress.com/category/inspiratie/smileykaart/

    Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen

ShareThis