Coaching

Coachen betekent bij Bureau Boel: het eten van een inspiratietaart.

De inspiratietaart is een combinatie van een met liefde gebakken taart en een gesprek waarin de thema's inspiratie, passie en energie centraal staan. Ik help je graag meer inzicht te krijgen in jezelf en weer te zien dat je briljant bent zoals je bent.

Mijn stijl van coachen:

Energie
Ik onderscheid mij van andere coaches omdat ik je energie kan lezen en helder kan uitleggen wat je onbewust voelt. Ik ga samen met jou op zoek naar je echte verhaal. We vinden wat je echt wilt, door te luisteren naar de stem van je hoofd, hart en onderbuik en door je onder- en bovenbewustzijn te verkennen.

Positief
Je bent briljant zoals je bent. Ik help je met oefeningen (terug) naar je kracht en intuïtie. En ik bied je inspiratie, inzicht en vertrouwen om dát te gaan doen, waar je energie van krijgt.

Visueel
Ik denk en werk visueel. Je loopt altijd de deur uit met mijn (aan)tekeningen. Wanneer je wilt, kan ik de inzichten uit het gesprek ook voor je samenvatten op een routekaart, samen met oefeningen en tips.Taart
Ik geloof dat ontwikkeling leuk kan en hoort te zijn. En ik vind dat je al wat lekkers verdient, als je persoonlijke en soms spannende vragen aan jezelf durft te stellen. Daarom breng ik naar al mijn inspiratiegesprekken en workshops een zelfgebakken taart mee.

Ik kan je helpen wanneer je
- jezelf in de weg zit en twijfelt aan je eigen kunnen
- beter wilt leren luisteren naar je intuïtie
- niet op de goede plek zit en wilt weten wat je wel wilt
- meer wilt genieten van activiteiten en relaties die je energie opleveren, in plaats van kosten.

Klik hier voor de producten en prijzen.

Ik kan maar een beperkt aantal gesprekken en trajecten aanbieden per jaar. Bel (06 15 09 41 68) of mail (sigrid@bureauboel.nl) om te informeren of er op dit moment ruimte is.  

PS. Wanneer je twijfelt of ik een goede coach ben, lees dan hier waarom niet.


ShareThis