Sunday Market


Zondag 1 juli staat Bureau Boel op de Sunday Market!

De Sunday Market is maandelijkse Fashion, Art & Designmarkt in Amsterdam, bij de Westergasfabriek. De markt is geïnspireerd op de Londense markten als Camden, Portobello en Spitalfield, waar shoppen en creativiteit, inspireren en geïnspireerd worden hand in hand gaan.

Bureau Boel zal niet alleen met een kraam vol leuke producten op de markt staan. Je kunt er ook kennismaken met eigenaresse Sigrid Boelens en haar werkwijze.

Tijdens de Sunday Market kun je bij Bureau Boel aanschuiven voor een inspiratietaartje. Terwijl jij geniet van een lekker stukje taart leest Sigrid je energie. Ze kan je vertellen wat je kracht, uitdagingen of unieke talenten zijn.

Lijkt het je leuk om aan te schuiven en wil je zeker zijn dat Sigrid tijd voor je heeft? Reserveer dan een tijdstip door een mailtje te sturen naar sigrid@bureauboel.nl. De kosten voor een gesprek (20 min.) met een taartje zijn €9,50.


Naast inspiratietaartjes vind je in de kraam van Bureau Boel ook geluksarmbandjes, post-coach-oefeningen en andere inspiratieproducten.

We hebben er zin in!

Wanneer: zondag 1 juli
Hoelaat: 12.00 tot 18.00 uur
Waar:  Cultuurpark Westergasfabriek, Amsterdam

ShareThis