Workshop: Van Kwaliteit naar Talent

Duur: een middag 
Resultaat: jouw persoonlijke talentkaart
Aantal deelnemers: ongeveer 5 personen
Kosten: €150 p.p. (inclusief taart, materialen en borrel)

Kom naar deze inspirerende workshop van Bureau Boel! In een middag gaan we aan de hand van je kwaliteiten, je passie en je persoonlijke thema, op zoek naar je talent. We zijn met een kleine groep, zodat we elkaar kunnen helpen maar er ook voldoende tijd is voor persoonlijke aandacht.


Wat zijn je kwaliteiten? Veel trainingen focussen op je ontwikkelpunten en valkuilen. In deze training gaan we juist kijken naar je waar je goed in bent, je kwaliteiten. Juist deze maken je bijzonder, kosten je geen energie (leveren het vaak op!) en zijn de beste richtingaanwijzers voor je talent. We maken een overzicht van je kwaliteiten en kijken hoe je die meer kan gebruiken.

Ooit wel eens nagedacht over welke boeken je in je kast hebt staan? En welke je daarvan al tien keer of juist nog nooit hebt gelezen? En hoe lees jij de krant? Aan de hand van deze en andere vragen gaan we op zoek naar je passies. Wat doe je het liefst? Waar gaat je hart sneller van kloppen? We vatten ze samen op een kleine passie poster.

Ieder mens heeft een persoonlijk thema. Een emotie of neiging die je stuurt in je gedrag. Misschien heb je dit in je leven erg veel gevoeld of is het juist iets wat je mist en waar je naar op zoek bent. Je kunt het niet uit zetten en daarom is het je grootste gratis energiebron. Maar het kan ook je blokkeren als je het niet op de juiste manier inzet. Ik help je je thema te vinden.

Ik geloof dat je kwaliteiten, passies en persoonlijke thema samen je talent vormen. Aan het eind van workshop combineren we daarom de resultaten van de middag in een talentkaart; jouw persoonlijke richtingaanwijzer.


Ik wil me voor deze workshop aanmelden.
Leuk, vul hier je gegevens en ik hou je op de hoogte van nieuwe data .
Ik wil deze of een andere workshop met mijn afdeling of team doen.
Dat kan! Stuur me een mailtje met je wensen en ik maak een passend aanbod.

ShareThis